Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Monday, March 21, 2011

progress single lady 1

i malas na cerita punca punca kejadian. yang i tahu, i SINGLE sekarang nih. and i mula suke dgn status i nih. ngee~ 

i bole keluar dgn sape sape i yg ajak i keluar kan? tanpa perlu rase serba salah lagi. hihi!
untuk sape sape yang ta suke or ta gemar i berperangai mcm ni.. sukaty u all lah eh. i prefer mcm ni sebab kalau mcm tu i yang rasa sakitnya, bukan korang :)

i tau, ade yg kecewa dengan perangai i ni. tapi i da bagi peluang kat 3 ex boifren i. tiga tiga failed. jadi, i malas la na serius lagi. muda lagi kan? baru 20 kan? :p

p/s : tadi keluar makan dengan mamat yg i baru sehari chatting. best buat mcm ni. terasa mcm dulu dulu ^_^

4 comments:

gadisBunga said...

salam singgah..

kdg2 seronok juga short term date cenggitu. sekali sekala.. :)

Meera said...

yeszaa~ tp kne ready kne cop playgirl la ;p

wan dan deffodil said...

singgah sini jap.. owwwhh weiii weii kat shout box kita knapa? lagi satu dah single ek bagus la x elok couple2 ni

kucing said...

jom kuar..
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...