Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Friday, December 28, 2012

Graduate


Assalamualaikum w.b.t.

Sangat lama tak menjenguk dunia blogging ni. Kali terakhir bulan Januari yang lepas. Sudah hampir setahun. Teruk. Ish ish. Mungkin terlalu sibuk ;p

I bukan lagi bergelar seorang pelajar. Sudah officially graduate!

Tuesday, January 10, 2012

Marimo cute!




Tadi blogwalking kat blog cazari T__T
baca selebihnya kat blog die. i just nak cakap, lepas baca i terus na. tapi nak orang beli kan ;p
terbaca 1 post pasal lumut yang comel. kale ijau, bole dibela.
i want one!!!

Monday, January 9, 2012

Fail Edit Gambar





Heii!!

Kadang kadang tahu kenapa perempuan terlampau nak nampak perfect?? Body cantik? Nak putih? P***dara besar? Pernah terfikir?
Ehe. Sebab itu aje yang lelaki nampak.. Bukan semua, tapi bole dikatakan semua lah juga.
Cuba kalau letak perempuan gelap, banyak jerawat, body tade shape sebelah Megan Fox kenal???
Confirm korang pandang Megan Fox kan? Sebab i pun akan pandang die dulu :)

Saturday, January 7, 2012

Seronok hidup senang banyak duit



Assalamualaikum !
Yeay! i masih tak tidur menelaah buku 'Strategic Management'. Pheww!
The paper is on sunday and i did not finished reading any chapter at all.
Good Job Meera :))))
Lately i have been thinking of marriage. What?? Marriage??

Kasut Lady Gaga





Hai ! Talei na post macam macam lahh. 
Tengah final -____-
Kasut LADY GAGA!
Macam seronok layan kasut kasut yang i takan pakai ni.
Jom layan~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...