Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Saturday, October 29, 2011

Ala! Masing masing sama je kan

Hei! Hei! Assalamualaikum~
FIRST, i nak minta maaf sekiranya entry ni i macam tak layak. yela kan, i tudung pun tak pakai. takot ade yang fikir i ni budget baguss. 
SECOND, soryy ya. post ni tak ditujukan buat sesiapa. (takot ade yang terasa) jangan kayy. i am speaking of my opinion je :) tak setuju, takpe.

Monday, October 17, 2011

my last majlis DL

semalam ade Majlis Anugerah Dekan peringkat UiTM Melaka. thanks kat UiTM Melaka sebab buat macam ni. motivated siket :D tapi tak syok nya asal buat kat hotel yang sama ( Renaissance Hotel Melaka) T_T sampai i jadi takde mood na bergambar.

Sunday, October 9, 2011

bayi diliwat bapa kandung

assalamualaikum semua !
lewat sungguh i bangun hari ni ek :DD seronok tido dalam bilik i ni. tengahari pun macam malam lagi. ehee.
bangun je i terus on facebook. on je facebook i terbaca 1 benda. 

bayi 23 hari diliwat bapa kandung ?? Ya Allah !

cerita kosong dan ragut

hello peeps ! and assalammualaikum to all the muslims :)
gila lama blog ni tak terupdate. hish. kenapa blog ni ta update diri sendiri ek ?
kan best kalau die bole update semua yg jadi dalam hidup i dengan sendiri nya ?
disebabkan terlampau banyak benda yang terjadi dalam hidup i dalam tempoh blog i ditinggalkan usang, i malas nak cerita :DD
i think i should skip to the current issue. cewah !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...