Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Saturday, October 29, 2011

Ala! Masing masing sama je kan

Hei! Hei! Assalamualaikum~
FIRST, i nak minta maaf sekiranya entry ni i macam tak layak. yela kan, i tudung pun tak pakai. takot ade yang fikir i ni budget baguss. 
SECOND, soryy ya. post ni tak ditujukan buat sesiapa. (takot ade yang terasa) jangan kayy. i am speaking of my opinion je :) tak setuju, takpe.

Oke. Ape yang i maksudkan pada title blog ni is that perbezaan antara gadis bertudung dan tak bertudung. Sorang dengan terang terang mendedahkan auratnya dan lagi sorang? Ops. Hipokrito bebeh :)

Tujuan utama post ni adalah, i geram dengan sesetengah yang bertudung ni. Lately, i mengaku banyak benda yang buat i rasa i have to change. Tapi sedih sebab masyarakat sekarang tak pandang or hormat lagi pada gadis bertudung. I rasa u all pun tahu kenapa kan? Meh i share siket :

1. cuba try try download video biru : aha. kalau nampak yang freehair, u all mesti tak kisah punya. Cuba kalau yang bertudung? Mak ai. I pernah. Dahla badan takde seurat benang, tapi bertudung pula? Haih.

2. Love bite: pakai tudung bebas nak berlove bite. aww~ 

3. Anything untuk boifren pengarang jantung: okayy, yang ini fikir sendiri lah. I malas nak terangkan. (Minggu lepas i search kat google image "logo uitm" terselit gambar tak senonoh wanita bertudung dgn lelaki. omputeh kate, handjob)

4. Lebih cenderung untuk tak puas hati. Selalunya yang freehair ni jenis yang "ah, lantak kau la. kau hal kau, aku hal aku". In contrast, c bertudung tadi lebih suka membanteras maksiat dengan cara mengumpat. Why not tegur je? Elak dengan hati pun kira okay la kan. Dari mengumpat dengan kengkawan yang lain. Bawa mulut even benda yang betol pun. Adoi.

5. Baju sexy : pakai tudung tapi baju jarang nampak ha tali bra kau kale biru. Ish!

Okay. Taknak banyak banyak. Sebab ramai juga kawan kawan i yang baik dari busuk busuk ni. Just untuk sharing je. Jangan nak pandang orang tak bertudung macam i ni je jahat and tak nampak manusia manusia yang bertopengkan tudung ni. Ehe. Buat yang bertudung, jaga image okay. Awak lambang wanita muslimah :)) Saya memang dah tak layak.

1 comment:

Hanis Nizam said...

Yeah I setuju dengan entry you ni . Same je smua skrg ni (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...