Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Sunday, October 9, 2011

bayi diliwat bapa kandung

assalamualaikum semua !
lewat sungguh i bangun hari ni ek :DD seronok tido dalam bilik i ni. tengahari pun macam malam lagi. ehee.
bangun je i terus on facebook. on je facebook i terbaca 1 benda. 

bayi 23 hari diliwat bapa kandung ?? Ya Allah !
click here tok baca article yg i baca kat fb tu.

kenapa kejam and durjana sangat manusia zaman sekarang ni ? even isteri nya tak dapat penuhi kehendak nafsu si pemangsa, tak perlu lah buat anak macam tu :'( apa salah dia ? si isteri pun dalam pantang. kenapa pemangsa terlampau penting kan nafsu ? baru 23 hari usia bayi tu.

pengajarannya kat sini, huh ! entah lah. bunuh je lelaki camtu.

2 comments:

~Nana 귀여운~ said...

kesian kot budak tuh..x pasal2 kene liwat ngan bapak binatang mcm tuh!! sedeh.

Meera said...

betol2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...