Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Monday, October 17, 2011

my last majlis DL

semalam ade Majlis Anugerah Dekan peringkat UiTM Melaka. thanks kat UiTM Melaka sebab buat macam ni. motivated siket :D tapi tak syok nya asal buat kat hotel yang sama ( Renaissance Hotel Melaka) T_T sampai i jadi takde mood na bergambar.
oh. nampak tak nama i :D bertambah motivated .

malangnya, disebabkan nak bagi perfect dan penuh protokol, diwar warkan kena berada di sana pukul 8 pagi. oke, dahla buat pagi. confirm orang macam i ni tak sempat breakfast. nampak tak gelas kosong tu ? dalam 11 lebih baru ade air masuk dalam gelas tu. punya lah i haus T_T oh ya ! terlupa pula, pukul 10 baru start majlis oke :)
BBHR5C's dean's list. 12 students from 28. congrate !

tapi takpe lahh. even it was a bit dissapointed sebab terpaksa menahan lapar until pukul 1 lebih, naseb baek makan sampai perut muncit kenyang. ehe :)
naseb baek kak iti nak amek gmbr dgn i, kalau tak, i memang takde gambar lgsg T_T sem depan praktikal sudah. 

p/s : boleh ke i nak naik kan cgpa i dalam mase 2 sem ni je ? benci sem 3 sebab cgpa i jatuh teruk time tu :'(



1 comment:

~Nana 귀여운~ said...

ala lapar kejap je janji dapat anugerah, iyedook ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...