Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Sunday, October 9, 2011

cerita kosong dan ragut

hello peeps ! and assalammualaikum to all the muslims :)
gila lama blog ni tak terupdate. hish. kenapa blog ni ta update diri sendiri ek ?
kan best kalau die bole update semua yg jadi dalam hidup i dengan sendiri nya ?
disebabkan terlampau banyak benda yang terjadi dalam hidup i dalam tempoh blog i ditinggalkan usang, i malas nak cerita :DD
i think i should skip to the current issue. cewah !

yeayy ! i ni sekarang, dalam semester keLIMA ya. di mana, ini menandakan i dah nak abes degree. Alhamdulillah, syukur :) 

oh ya ! hari tu, i kena rompak ragut T_T
benci peragut ! benci lelaki jahat ! benci orang melayu yang ambil kesempatan atas kelembikan i !!
benci !

so, pesanan untuk kengkawan girls kat luar sana. hati - hati. walaupun sebenarnya, hati- hati camne pun kita, kalau dah jadi target, kena juga. just jangan terlampau panik sebab takut lebih memudaratkan diri kita. nasib baik hari tu, i just terseret kat dinding. luka sikit lahh :)

oke, akhir kata dari i, BUNUH semua peragut dalam dunia ni !

2 comments:

~Nana 귀여운~ said...

lain kali hati-2 supaya ditarget tuh ye..huhu

Meera said...

@nana ; hati hati supaya ditarget ?? :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...