Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Monday, February 28, 2011

i bukan perempuan demand oke

before kita kawen, i nak u belikan i sebuah villa besar nya macam ni

atas nama i oke. hm. jangan lupe mini cooper tok i. susa i nak pegi mane mane kalau u bz kan.. so, i need one like this
beli cash taw! i tade duit na baya bulan bulan. hihi. hei !! u na jadi husband i kan?? u kena lah bagi i half u punye gaji. every month! i tawu i pon keje jgak, tp duet gaji i tu untuk i shopping. mane i na makan, na minum, bg kat family i lagi. u bagi kat i ehh :)

EHH!! APE NI? SALAH TAJUK LAH.

oke. di sini, malam ni, i na gtau. i tau, untuk gtau direct dekat die, mmg susa :) so, manela tau kan. kalau kalau die tergerak ati na bace blog i. *die mmg setaun skali baru on9*

WARNING : penggunaan tite awak ni sebab entry ni utk die ^_^

1 . tite takesa pun u keje ape la sayang. tolong jangan selalu merendah diri dengan tite. kalau nak compare dgn tite, tite lagi tengah thegeh2 study ni. tite tau, awak perlukan duit yg banyak bile awak da ade komitmen kan, sebab tu awak prefer to stay single. em, awak nak tite tunggu awak sampai awak betol betol ade duet and keje tetap? oke. tite bole tunggu. tp tite ikhlas tunggu awak ni. awak jgn tipu tite oke :)

2 . rokok. tite tau awak tau tite tasuke laki smoking. and awak pla, heavy smoker yg da smoke dr sejak awk sekolah lagi. tite tapena pon halang awak kan. cume tite cakap, time jumpe tite, tamo smoking, tu je. sebab tite alah dengan asap rokok tu T__T kalau awak syg tite betol betol, awk akan terfikir sendiri and benti sendiri. sebab tu tite ta pena paksa awak benti.

3 . awak jgn cakap lagi awak ni ta gune and ta layak tok tite. tite lagi ta layak tok sape sape :( awak sgt berguna tok tite. awakla yg hepikan tite. awak tapena marah tite, so, tite pon tade perasan na marah awk pon. sebab tu tite na kat awak. susa na dpt laki mcm awak. sejak dgn awak, tite rase awakla sebenarnye laki tok tite. yg betol betol serasi dgn tite. so, jgn kutuk diri sendiri lagi.

taktahu lagi na cakap ape. tp awak memang yg first tite rase mcm ni. tite rase mcm perangai awak sesuai sgt dgn perangai tite. haha. susa na terangkan.

p/s : i love you too :)

Friday, February 18, 2011

perempuan gedik tak sedar diri

salam dan selamat petang :)
and today i am going to talk about her. she and they.
WHO THE HELL ARE YOU TO CALL ME GEDIK??

yeahh~ aku ngaku aku memang gedik. that's not a big issue lahh weihh. korang kena sedar. bile berdepan dengan guys hensem dekat kampus tu, sape yang terkinja kinja? did i?? well. FYI, budak budget hot and tak sedar diri tu gedik macam korang ni, mana ade lelaki pandang. opps! fact lah kan?? berapa orang boifren korang ade hasil korang menggedik, mencapub setiap hari tu? pegi kelas pon nak bergaya. pakai itu, pakai ini. eh, korang memang berhak buat macam tu. suka hati korang lah kan. tapi kenapa perlu isu kan kalau budak budak laen nak bergaya, nak bermake up. takot ehh dorang jadi lagi HOT dr korang. huh, fuck! budak budak tu tak pena nak kata ape bile korang melaram, kenape perlu korang macam mempertikaikan pula? wujud lagi eh orang macam ni kat universiti. degree pula uwh, bukan diploma. ingat budak budak skola je yang mcm tu. dahlah weih. aku da bosan dah melayan kerenah korang. korang cube jangan nak ganggu idop aku. gedik gedik aku, aku tak dapat dL hasil meniru. aku ta menggatal dengan lelaki, aku tak cari lelaki macam kau. zasss!~

Tuesday, February 15, 2011

stop following some blogs that i've followed

macam takde kerja langsung kan cek satu satu blog. pada hal, esok i ade test nih ^__^ bukan i ni ape. kite follow blog orang sebab na blogwalking, bace bace entry. abes tu, blog blog yg i unfollow ni sumenye da up to 10 months tak update. da confirm confirm tuan empunya blog da stop berblogging kan kan?? hihi. i bukannya main stop following je.  

so, mintak ampun dan maaf la oke :)

Monday, February 14, 2011

lelaki gemok or berisi romantik

pacek aku gemok. haha ! ye, die mmg gemok. tapi die pena cakap kat aku. ala ala macam sesi menasihati anak buah dalam hal hal bercinta ni la kan. al-maklum lahh, i ni baru setahun jagung bercinta.. *opps! yeke? :D ikot dari pengalaman die la kan, girls kat luar sana, bila da betol betol fade up mengejar lelaki yg konon hensem tu.. macam ni
aeshh! die ni gile vavis punye hensem.aww ^_~
kalau dapat na pelok na kiss kiss die. ehee.. (terlupe sekejap my mister hot :p )
dorang akan beralih kepada lelaki lelaki berbadan besar. macam ni
ni gemok sangat la meera!!

mengikut pacek ku lagi, lelaki hot ni romantik. KOTTT! lah kan. sebab kalau da namenye lelaki, lelaki jugakk. hihi. penyayang pon ye.. hee. yeke? lagi pon, orang cakap, lelaki hensem ni susa nak jage, and susa nak dipercayai. hm, yela. dah market tinggi, mestilah sentiasa ade peminat. and thats why orang salu COP lelaki hensem ni kaki pompan, playBOY. grr. alaa~ pompan huduh mana pon, still ade hati nak berdamping dengan lelaki hensem kan? korang pon kan? same juga macam pompan cantik. haihh!~ kalau sume nak lelaki hensem, nak pompan cantik.. ape na jadi dengan org2 mcm i ni T____T tak laku lah jawabnye. uuhuuu~ tapi betol eh? serius ke? lelaki gemok memang lagi penyayang? or.. maybe sebab die gemok, die susa nak dpt girl, so bile ade yg sayang, die akan sayang sepenuh hati? macam tu ke?

lelaki pregnant

salam :) selamat petang :)
ngee~ boring tak buka blog ni lately entry asek pasal cinta, cinta cinta je.. mule mule sedih pasal clash. lepas tu, tuptup hepi plak. na share kat mane lagi. blog jela. readers pon i tak kenal. so, sebab tu selesa na luahkan ^__^

umur saya baru 20 tahun, bape bulan ntahh. tapi, rase macam nak kawen lahh :D *bole bgaul bebas dgn suami :p uhuk uhuk! b, kite na baby lahh. tapi takut na pregnant and lahirkan baby tu. b bole mengandungkan tok kite tak..hee~ baby comel la.. gewamm kalau tengok.
lepas tu, laki kalau pregnant pon, macam sexxxyy je :D
kalau boifren i, pregnant mesti lagi sexyy. aww!~ die kan suke cakap die kuat ;p i lembik, lemah. memang sesuai la kan kalau die yg pregnant :D :D tapikan, pic kat atas ni wat i wondering lah. serious ehh mamat ni pregnant???da lama ke cerita ni? or.. i yg out dated sangat??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...