Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Monday, February 28, 2011

i bukan perempuan demand oke

before kita kawen, i nak u belikan i sebuah villa besar nya macam ni

atas nama i oke. hm. jangan lupe mini cooper tok i. susa i nak pegi mane mane kalau u bz kan.. so, i need one like this
beli cash taw! i tade duit na baya bulan bulan. hihi. hei !! u na jadi husband i kan?? u kena lah bagi i half u punye gaji. every month! i tawu i pon keje jgak, tp duet gaji i tu untuk i shopping. mane i na makan, na minum, bg kat family i lagi. u bagi kat i ehh :)

EHH!! APE NI? SALAH TAJUK LAH.

oke. di sini, malam ni, i na gtau. i tau, untuk gtau direct dekat die, mmg susa :) so, manela tau kan. kalau kalau die tergerak ati na bace blog i. *die mmg setaun skali baru on9*

WARNING : penggunaan tite awak ni sebab entry ni utk die ^_^

1 . tite takesa pun u keje ape la sayang. tolong jangan selalu merendah diri dengan tite. kalau nak compare dgn tite, tite lagi tengah thegeh2 study ni. tite tau, awak perlukan duit yg banyak bile awak da ade komitmen kan, sebab tu awak prefer to stay single. em, awak nak tite tunggu awak sampai awak betol betol ade duet and keje tetap? oke. tite bole tunggu. tp tite ikhlas tunggu awak ni. awak jgn tipu tite oke :)

2 . rokok. tite tau awak tau tite tasuke laki smoking. and awak pla, heavy smoker yg da smoke dr sejak awk sekolah lagi. tite tapena pon halang awak kan. cume tite cakap, time jumpe tite, tamo smoking, tu je. sebab tite alah dengan asap rokok tu T__T kalau awak syg tite betol betol, awk akan terfikir sendiri and benti sendiri. sebab tu tite ta pena paksa awak benti.

3 . awak jgn cakap lagi awak ni ta gune and ta layak tok tite. tite lagi ta layak tok sape sape :( awak sgt berguna tok tite. awakla yg hepikan tite. awak tapena marah tite, so, tite pon tade perasan na marah awk pon. sebab tu tite na kat awak. susa na dpt laki mcm awak. sejak dgn awak, tite rase awakla sebenarnye laki tok tite. yg betol betol serasi dgn tite. so, jgn kutuk diri sendiri lagi.

taktahu lagi na cakap ape. tp awak memang yg first tite rase mcm ni. tite rase mcm perangai awak sesuai sgt dgn perangai tite. haha. susa na terangkan.

p/s : i love you too :)

3 comments:

Raji berkata said...

errr demand tak tinggi tu dh ckup bagus

Meera said...

hehe. tapi i mmg ta demand. accept je :)

Cazari said...

alololo.. shweetnye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...