Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Wednesday, March 2, 2011

bahasa budak sekarang ?

". HAHA kan bg0z kw dahh taa menyemak kart fb aq :) HAHA , jgn ingat kw bg0z sgt lhaa BETINE :)) kiree oke lhaa kw ngn EX BALAK aq , kw rampas dye , aq takk athee lak nak memaki kw kan POMPAN SIAL ? kw nak dye ? aq bagiee , now , aq ngn dye kawan jee kott . yg kw nak memaki aq pahal ? dahh dye nak follow aq ? so ? ape salah yerr . HAHA , jelous ngn KERAPATAN kami ? FINE (!) now , aq ngn BALAK kw dahh ta the ape , dyeee da delete aq kart FB ? ade aq kesah ? and AQ ponn ta perlu kan kw ! byeee , block kw SETAN :) aq ta suke nak maki kw , tapiee naa buad macam manee dahh kw yg PAKSE aq kan ? aq TERPAKSE maki kw jugakk :D
 . aq bukan pompan murahan yg tergiler giler kan kw lhaa JANTAN , kw ngn BETINE kw samee macam SET*N kenn ? huh , yee aq ngaku ! aq syg kw ! tapieee ? naa buad macam manee lagie ? terpakse aq BENCINkw smpai MAMPOS ! kw jgee lhaa BETINE kw yeee :') HAHA , kesian kw athee BETINE mcm SIAL pagai macam LAKHANAT --; kepadee W.N.S , kesian kw kan ? dapat BETINE mcm BABI ? aq kesian sgt sgt ~ taa tahu naa ckp apee  , sedeh ponn  athee (!) :'( tapiee apee gune ! kw ngn BETINE kw ponn samee jee !"

oppsi ! maaf. petikan di atas dicopy dari notes random dr fb oke. untuk tuan empunye, jike terbace, i minta maaf awal awal ehh :D iskk. i cume pelik. i mengeja tahu nak baca. macam satu ejaan yang i tak pernah nampak sebelum ni. haihh!~ pelik budak budak sekolah sekarang ni kan. tengok mcm i, typing nak gedik jugak, na comel jugak, tapi i rase, masih bole di baca and difahami *agaknya lah kan :p* tp yg ni, aduii. susah lorhh. memang care dorang kot taip macam ni kan. ahhaa. i tade problem punn dgn dorang, sukati doranglah kan na taip camne. tapi, saje je nak buat topic. blank dah otak nihh. ehe. 

7 comments:

Nina Azriff said...

Memang dah jadi trend budak budak 'rewmpitz' kot sis. tah pahape =.=

Meera said...

haha. tahu takpe.
'ade' jadi 'athee'
adoi.

kay :) said...

ok la 2..
kreatif apew...
hahah

kay :) said...

hahaha

hamzah ian said...

haha.. adoi la..

Meera said...

@ kay : haha. kreatif ape? susa aku na bace.

Meera said...

@ hamzah : hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...