Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Friday, March 18, 2011

pengaruh cerita cinta KOREA

korang gile cite bersiri korea tak?? i takde lah gila sangat, tapi boleh la kalau nak layan tu. kalau list kan, tak banyak.
1. My Girl

2. BOF

3. Secret Garden

4. Sassy Girl

erm, ni je kott. HAHA. yg laen sume ta egt da. tapi kan, sape perasan, cite korea kan. mostly memaparkan lelaki kaya and fall in love dgn perempuan miskin/ kurg mampu. lepas tu mesti ade halangan family la or orang lain yg cuba nak dapatkan salah sorang dari dua orang ni :D kan?

oke. i ade wat siket kajian. bukan kajian ape la, cume tanye tanye je. mostly, kawan2 i yg gila korea ni jenis :
A) suke characteristic lelaki yg ala2 prince charming gituu :D (i ta)
B) suke lelaki yg sanggup buang ego kerana perempuan yg dia syg (thats me!)
C) inginkan lelaki yg sanggup tinggalkan segala galanye sebab die ( ade ke wujud dlm real life??)
macam mane dgn korang plak ek?? mcm dorang ni jgak ke laen?

6 comments:

mykhalis said...

3 dari 4 citer kat atas khalis tengok..yang sassy girl sampai ponteng kelas seminggu sebab nak nagis je memanjang..hehe..

Meera said...

haha. yeke? apesal twok sgt seh smpai cmtu :D

jaja kamarul said...

thu tak pe kak ! korea giler wak wak bestt ! zati snggup beli maja lah bagai sbb dorang je !

Meera said...

haa. zaty gile. addicted sgt! akak tade la cmtu sgt :P

jaja kamarul said...

hahahahaha , rilek la .. bru ni je .. nnt2 da lama hilang sudahh

Meera said...

yela. ape yg kite addicted tu skjap je :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...