Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Tuesday, March 15, 2011

contact 24 hours, NO WAY?

oke. kali ni, i nak tanye pendapat korang.

kalau korang couple, korang lagi prefer :
A) contact selalu. main msg sentiase, call bile rase nak call.
B) bile free je msti msg die.
C) asalkan tau gf/ bf kat mana buat ape dahla.
D) seminggu beberapa kali je pon da ckop.



bagi i, i suke selalu contact. lg pon, i tasuke bosan. kalau bosan, i akan cari si dia yg i syg tok teman. kebetulan pula, student ni, busy die, ade mase mase je. tu pon, i jarang layankan sgt bz tu. utk dia, i sentiasa ade mase. kalau bole, kalau fesbuking pon na dgn die. ym dgn die. skype dgn die. bg i, selalu contct talei na dijadikan alsan cepat bosan. kalau korang cepat bosan kalau selalu contct, mesti susa kawen nanti. selalu da dpt pegang pegang, tengok muke die, semua yg susa na dapat mase belom kawen, da bole selalu dpt time da sah hubungan. takan tu pon korang bole jadi bosan? abes la rumahtangga korang. hihi :p

4 comments:

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

sy suke kawen trus laaa...malas contct sudaaa...sweet plak cinta lepas kawen..teheee

i choose C !

mykhalis said...

semua buleh..tapi jgn terlalu over atau terlalu kurang..hehe

Meera said...

@ nurul syuhada : yeke? ta rindu ke cmtu? T__T

Meera said...

@ mykhalis : yeke? over camne? kurg cgt camne?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...