Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Friday, February 18, 2011

perempuan gedik tak sedar diri

salam dan selamat petang :)
and today i am going to talk about her. she and they.
WHO THE HELL ARE YOU TO CALL ME GEDIK??

yeahh~ aku ngaku aku memang gedik. that's not a big issue lahh weihh. korang kena sedar. bile berdepan dengan guys hensem dekat kampus tu, sape yang terkinja kinja? did i?? well. FYI, budak budget hot and tak sedar diri tu gedik macam korang ni, mana ade lelaki pandang. opps! fact lah kan?? berapa orang boifren korang ade hasil korang menggedik, mencapub setiap hari tu? pegi kelas pon nak bergaya. pakai itu, pakai ini. eh, korang memang berhak buat macam tu. suka hati korang lah kan. tapi kenapa perlu isu kan kalau budak budak laen nak bergaya, nak bermake up. takot ehh dorang jadi lagi HOT dr korang. huh, fuck! budak budak tu tak pena nak kata ape bile korang melaram, kenape perlu korang macam mempertikaikan pula? wujud lagi eh orang macam ni kat universiti. degree pula uwh, bukan diploma. ingat budak budak skola je yang mcm tu. dahlah weih. aku da bosan dah melayan kerenah korang. korang cube jangan nak ganggu idop aku. gedik gedik aku, aku tak dapat dL hasil meniru. aku ta menggatal dengan lelaki, aku tak cari lelaki macam kau. zasss!~

2 comments:

kay :) said...

g jew sepak laju2....
hahaha

Meera said...

haha. kalau aku tak pk die mbr, mmg aku da wat da :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...