Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Monday, February 14, 2011

lelaki gemok or berisi romantik

pacek aku gemok. haha ! ye, die mmg gemok. tapi die pena cakap kat aku. ala ala macam sesi menasihati anak buah dalam hal hal bercinta ni la kan. al-maklum lahh, i ni baru setahun jagung bercinta.. *opps! yeke? :D ikot dari pengalaman die la kan, girls kat luar sana, bila da betol betol fade up mengejar lelaki yg konon hensem tu.. macam ni
aeshh! die ni gile vavis punye hensem.aww ^_~
kalau dapat na pelok na kiss kiss die. ehee.. (terlupe sekejap my mister hot :p )
dorang akan beralih kepada lelaki lelaki berbadan besar. macam ni
ni gemok sangat la meera!!

mengikut pacek ku lagi, lelaki hot ni romantik. KOTTT! lah kan. sebab kalau da namenye lelaki, lelaki jugakk. hihi. penyayang pon ye.. hee. yeke? lagi pon, orang cakap, lelaki hensem ni susa nak jage, and susa nak dipercayai. hm, yela. dah market tinggi, mestilah sentiasa ade peminat. and thats why orang salu COP lelaki hensem ni kaki pompan, playBOY. grr. alaa~ pompan huduh mana pon, still ade hati nak berdamping dengan lelaki hensem kan? korang pon kan? same juga macam pompan cantik. haihh!~ kalau sume nak lelaki hensem, nak pompan cantik.. ape na jadi dengan org2 mcm i ni T____T tak laku lah jawabnye. uuhuuu~ tapi betol eh? serius ke? lelaki gemok memang lagi penyayang? or.. maybe sebab die gemok, die susa nak dpt girl, so bile ade yg sayang, die akan sayang sepenuh hati? macam tu ke?

4 comments:

nelly said...

yeke ?
baru Nelly tahu . hehe

Meera said...

haa. tak tahula sbnrnye. pacek yg cakapp :D

iera cluxiera said...

ykot darl~tp kne pcye jodoh smua da d rncg ^_^ ade je laki encem gler2! bla tgk isteri adoi kne hudoh ngt. xsuai lgsong~ tp da jodoh..nk kate pe lg..cinta itu buta..=)

Meera said...

haa. betol betol :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...