Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Monday, February 14, 2011

lelaki pregnant

salam :) selamat petang :)
ngee~ boring tak buka blog ni lately entry asek pasal cinta, cinta cinta je.. mule mule sedih pasal clash. lepas tu, tuptup hepi plak. na share kat mane lagi. blog jela. readers pon i tak kenal. so, sebab tu selesa na luahkan ^__^

umur saya baru 20 tahun, bape bulan ntahh. tapi, rase macam nak kawen lahh :D *bole bgaul bebas dgn suami :p uhuk uhuk! b, kite na baby lahh. tapi takut na pregnant and lahirkan baby tu. b bole mengandungkan tok kite tak..hee~ baby comel la.. gewamm kalau tengok.
lepas tu, laki kalau pregnant pon, macam sexxxyy je :D
kalau boifren i, pregnant mesti lagi sexyy. aww!~ die kan suke cakap die kuat ;p i lembik, lemah. memang sesuai la kan kalau die yg pregnant :D :D tapikan, pic kat atas ni wat i wondering lah. serious ehh mamat ni pregnant???da lama ke cerita ni? or.. i yg out dated sangat??

4 comments:

mikeon9 said...

Tak mustahil kalau lelaki pregnant. benda nak jadi boleh je.jangan yang saintifik dah la, melawan hukum alam dah tu .kalau semulajadi takpe, lelaki "mengandung" ada macam-macam saiz tapi isi tarak.

My recent post: Najwa Latif Cetus Fenomena 2011

adan said...

nak kawin sangat eir.. hehehe

Meera said...

@ mikeon9 : uii. yeke? tapi kan da memang tak bole. klw jadi, mesti sbb science kn?

Meera said...

@ adan: yea!!! na kawen sgt sgt ni :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...