Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Saturday, December 31, 2011

2011 Recap

Hello World!
(ceh! budget 1 dunia baca blog i yg berabad tak diupdate nih)

Oke. Assalamualaikum kawan!

I na share siket kejadian sweet & sour & bitter yang terjadi kat i sepanjang tahun ni. Maklumlah, lagi bape jam je dah nak tahun baru. Dah la banyak tak update story tahun ni.



1. Nuffnang
Nuffnang jahat~ T_T aku baru tak update bape bulan, tetiba check da jadi ordinary member. Aku tade letak iklan lain pun. Kata kena loyal, bole maintain membership status.

2. Rumah sewa
Aku tukar rumah sewa after, yeah. My mistake. Tapi sekurang kurangnya aku ta rasa pressure yang sama dekat rumah baru :) Eh, yeke?

3. Study
Menjalani second last sem degree. After this, practical. Yes, moving on and be independent. Err.. independent ke kalau wajib berkepit dgn dia? <3 siyes can't wait.

4. Status
Merasa single setelah lama tak rasa. Sape yg tak terkejut tiba tiba single? Lain sangat suasana nya tau. Tenangg gila time single. Bole bebas berkawan, keluar dgn sape sape je. Tapi yg tak best nya semua nya diam diam bukan nak kawan. Nak lebih. Bila kena tolak, dok maki maki. So moral of the story, da single jangan kawan dengan lelaki sangat. Sampai da ade boifren pun dihantui call and sms dari laki laki camni -_-

5. Birthday paling sedih
Semua orang yang penting dalam idup i time bday i lambat wish, lupa. Ah. ape la sangat bday kan. Naseb baik ade fb. Kawan kawan dapat gak ingat bday i T__T

6. Musuh
Tahun ni agak tak baik gak bagi i. Musuh i bertambah. Taktahu la kira musuh ke tak. Tapi kira kawan bertukar jadi tak kawan. Especially lelaki. Lagi lagi bila i dah berhenti pegang status single tuh. Yang ugut i macam macam. Yang maki, marah. Pk pk balik, i ada wat salah ke dengan laki laki ni? I anggap and layan sebagai kawan, dorang yang taruh harapan sangat sebab i single. Ceit!

7. Shorthair
Oke. Sape yg kenal i dari dulu, last time my hair short was like a zillion years ago. Masa i form 1. Whoaa. Kali ni i memotong dia jadi pendek. Kesian dia :DD

8. Ends the year with a boi by my side
Hik. Wishing for this time would never lasts. (everytime couple pun wish benda yg same -_-)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...