Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Monday, January 9, 2012

Fail Edit Gambar





Heii!!

Kadang kadang tahu kenapa perempuan terlampau nak nampak perfect?? Body cantik? Nak putih? P***dara besar? Pernah terfikir?
Ehe. Sebab itu aje yang lelaki nampak.. Bukan semua, tapi bole dikatakan semua lah juga.
Cuba kalau letak perempuan gelap, banyak jerawat, body tade shape sebelah Megan Fox kenal???
Confirm korang pandang Megan Fox kan? Sebab i pun akan pandang die dulu :)

Manusia memang suke kan kecantikan.
Tapi sebabkan benda benda camtu, sesetengah dari kita, ta bersyukur atas pemberian Tuhan :) Bukan sebab diri sendiri. Lebih kepada untuk diterima masyarakat.
Ade yg sanggup buat surgery. Botox. Susuk. Haihh~

Tapi, paling best.. Edit gambar. Haha.
Lepas tu, bila jumpa yg real, jauh panggang dari api. 
Check it out!!
Korang tengok betul betul, nampak sangat kesan edit tu. Edit kurang menjadi lah kata kan :D



5 comments:

~Nana BamBam~ said...

kadang bila tahu kita tidak sempurna mesti sedih..tapi walau apa pon bentuk tubuh atau rupa..jangan la mengeluh..harusnya bersyukur..

mcm kes edit gambar, boleh tapi kene profesional..kalau tak jadi FAIL la..ahha :P

arya susastra said...

wow...hot pic...

embun salji said...

Mei mei la.. Tapi kita bukan kaki pempuan.. Atau lelaki murahan yg suka usik2 benda dia..except they became our wife la kan.. Tapi suka la nonton kecantikannya..

embun salji said...

Mei mei la.. Tapi kita bukan kaki pempuan.. Atau lelaki murahan yg suka usik2 benda dia..except they became our wife la kan.. Tapi suka la nonton kecantikannya..

embun salji said...

Mei mei la.. Tapi kita bukan kaki pempuan.. Atau lelaki murahan yg suka usik2 benda dia..except they became our wife la kan.. Tapi suka la nonton kecantikannya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...