Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Monday, March 8, 2010

Fuhh!

Fuhh. td adlh ending kepada minggu yg amat mmenatkan ini. Jumaat mlm, we all ( HR students) ade family day yg diadakn d Melaka International Bowling Center (MIBC). Activity yg dijlnkn sudah semestinye tournament bowling kn? da wat dkat pusat bowling, takan na maen futsal pla:D ta menang tp we all having fun n mrapatkn lg silaturrahim (betol ke aku eja ni). best gakla even jd pnyorak stie pon :p tp bile sampai second game, we all jd bosan. so, knon2 na g cari drink.. tp terpegy dewan MITC. kbtulan dkat dalam dewan tu, sedg diadakan karnival pendidikan. terasa bagai murid sekolah lagi ^_^ sbab semua yg ada dkat situ, majoriti, murid sekolah rendah n sekolah menengah :p 

Nila bola bowling! (untuk sape2 yg tak tahu)
ini pula, budak2 kls i, bbhr2c. tp ta semua ade bcos, ade berapa orang budak insurans pon kls i gak(: n ade jgak owang tua sesat dkat dlm pic nie :D

sbtu pula.. kitorang ade modul. bangun pagi2, mls sangat nak pergi. tapi, program ni WAJIB. ta pergi, ta boleh grad. uhuuu~ gagahkan diri jugakla bangun pagi tu. mule2, ta shuke sangat. lagi2 bila faci i uwh, bkak isu snsitif.. iaitu pasal solat. huh! tayala mcm tu sgt =_=' ade ke dea suwo ktwg jwb, berapa kali solat dlm sehari. waktu mane yg plg kite suke. n wktu mane yg selalu tinggal.. faci lain ta buat pon soalan2 camtu. tawla ustazah :) then, start aktiviti lain, suasana jadi cool balik. lagi2 time kena acting. uhuu~ aku jadi narator je :p tajuk yg group aku dpt ialah ' apa makne kecantikan?' siapa yg 1 modul dgn we all jela yg bpluang utk saksikan :p 

This week, i got no test. quiz. yahooo! :D 
yippeee!~

td bangun pukul 3 ptg. heaven gilerr babe(: bangun2, on lappy. on9 la ape lagi. weee~ boyfie saye.. ta berapa lyn saye hari ini. da 2, 3 hari mcm tu. tp saye tahu kenapa. dea ade sbab munasabah :p ( tp ta pwas ati. na sedih jgak T-T) b.. baby rindu sgt2 nieee. da na dekat 3 minggu kite ta jmpe. rindu! rindu! rindu!
want u so badly right now T-T




1 comment:

JOHN JERK said...

miss u 2,3,4,5,6,7,8,9n10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...