Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Monday, March 15, 2010

Urghh.. pt.!!!




                               



Sabtu ahad yg lalu.. housemate aku semua balik rumah. ke kampung halaman masing2. Semua balik pada minggu ni sebab minggu ni jela yg dieorang free. tp aku ta. aku na kena anta surat perjanjian ptptn ahad tu, 14 Mac. Member2 aku rmai yg da ambil mase diploma dlu, so diorang truskan je loan tu. aku pla, baru na apply time degree ni sbab tibe2 rase sesak nak gune duet lebih pla. tp, hik ! berani pla aku tgl sorg2 mlm2 dkat dlm rumah ni, so aku pon balik kluang, to my dear boyfeeeee's place (^_^)



Aku tak puas hati sbab kjap je dapat jumpa, sabtu ptg aku da na kna grak melaka balik memandangkan ptptn uwh ahad pagi start. huh! benci. tp sebab aku na gune duet, aku balik juga. Then, esok pagi2 lagi aku n kak ros ( one of housemate) jln kaki pegi KBM. guess what? kitowang tadela lmbat pon, punctual lagi aw. tp audi tu da peno sparuh. wahhh~ duet punye psl, semua owg bole jd tlbih punctual ea :D

org2 ptptn uwh, smpai pkol 8.30. janji pkol 8. uhuuu~ diorang pon org melayu gakk. opps! hihi. nak taw? aku tgu turn, dr pkol 8.30 uwh, smpai pkol 1 baru aku dpt naik stage. dala pwot kosg, tp aku tadela lapa mane. yg tnsionnye, aku saket kepala. xtahu nape dgn kepala aku ni. dr mlm aku grak balik dr kluang lg da saket. lpas tu, mybe bukan rezeki aku.. and semua nya mmg salah aku pon. application aku kena reject sbb ade ksilapan 1 je. take note of this, 1 je. diorang suro aku apply balik semula. DAMN ! aku da talk dgn diorang yg aku xkisah pon dpt 13k je, asalkan aku dpt. tp diorang suro jgak aku mhon balik. saket gile hati aku time tu. mmg aku tron stage uwh, trus blah. lapa pon da xingat.. aku trus balik umah. hmmm T-T



Sabar Meera.. sabar. adat nak pinjam duet orang. msti susa sgt :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...