Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Monday, May 3, 2010

ape mende lembu itam lagi gemok ni wat kat blog aku?

ouh dear Miss Aiin Abdullah ♥♥
thanks for the wasiat u gave me.
u sangat kaye dengan lembu nampaknye 
Emoticon
Mr Cutee? memandangkan lembu ni milik i skrg, i nk tuka name die..
weeee~
-Si Gemok-
haha.! comei comei.

1. Thank and link the person that gave you the cow 
so Aiin, thanks again for Si Gemok. Tade orang lain lagi yg akan bagi i wasiat mcm ni selaen u ♥

2. bagi balik wasiat ini kepada 7 blogger yang paling active ataupun 7 yang paling tidak active.
hmm.. i rase i nk bagi dekat yg activela. kalau bg yg xactive, mati pla Si Gemok i nihh.. so.. the will goes to :

3. Bagitau diorang bahawa diorang dapat wasiat dari kampung sepening lalat.
sebentar yaw.. kejap lagi i akan singgah blog u all ^_^
Emoticon

4. Cerita 3 perkara yang selalu anda buat sambil tengok tv
ehmm.. ape ye? i jarang tgok tv la. hm, maybe.. 
a) makan
b) minum
c) makan lagi

5. bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan
makanan pelik? i jenis x berani try bende yg xselalu i makan la..
a) kuih yang i xpena dengar namenye
b) yong taufu & seafood johor :)
c) laksa johor *pelik*

6. Cuba bagitau berapa orang kawan anda kat Facebook
ceh.. ni pon nak tahu ke? ngeee~  378 orang saje ♥

7. Feverey soalan ni... camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe kat mana?
jumpe first time ke ape? kalau first time.. mase tu i tido rumah mmbr i, mase raye. so i follow die dengan mmbr die braye :) time tula i jmpe mmt sowang nihh..weee~



2 comments:

NSA said...

eii..tq bg si gemuk kt NSA..hehheee..tunggu..nnt NSA bgi balik present kt meera ok.. :)

Farra Rizal said...

Jom join blog saye
Blog awak bez
http://terataimewangi.blogspot.com
salam perkenalan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...