Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Tuesday, May 25, 2010

benci nk cross jalan :(

ape tu???? haha! :D nampak x? kuda belang sedang melintas di lintasan kuda belang. yela. da nama pon lintasan kuda belang. suka ati die la nak lintas :p kalau ade yg horn, lintasan tu ade name die, ape die kesa. kn3?? ^_^
*mengong la meera ni*

larhh.. ini ape pla? zebra crossing jgak. tp, disebabkan kecuaian dan sifat pentingkan diri manusia zaman skrg, zebra2 yg melintas di zebra crossing uw bole end up mcm ni T_T scary!

topic zebra crossing ni di post laju kan ke blog i sebab sejak i duduk menyewa ni. stiap ari nak pergi klas, i kne redah bende nihh :( gile takot nak lintas. well. salah 1 sebab zebra crossing ni diwujudkan adalah utk memudahkan penjalan kaki mcm i ni mlintas jln yg kunun2 busy tu. die bagi i hak utk lintas bile2 mase je. *lintasla mase kete laju so bole smpai cpat ke dunie sleep forever* member i ckp, lintas je kalau x lintas, kete2 tu xkan berhenti. tapi mcm mane pla kalau i lintas pon kete2 tu x berhenti?? T__T i belom sdie na tido x bangun2 lagy.

pesanan utk driver2 di area kampus i nie, * kampus i je, tmpat laen i x kesa sebab i x gune zebra crossing situ. ehee~*, tolong slow siket ea bile nmpk i nk lintas. kesian kat i tw, pegy balek kls jln kaki *kampus hanye 5 minit dr uma kalau jln mcm siput pon :p* melake ni panas. berpeluh2 i tgu na lintas. kalau ade yg terase, ahhh! xnk minta maaf :p chowww~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...