Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Thursday, October 28, 2010

hidup saya yang selekeh

tido pkol 7 8 pagi.
mangon da na dekat malam.
makan.
menghadap buku laptop sampai ke pagi.
tdo balik.
haihh~

dari i diploma masa kat uitm larkin dulu, memang ni lahh rutin i time final. i pon tak tahu la kenapa. lepas tu, sehari before paper baru lah kusyuk menghadap buku.. hari hari laen menghadap mukabuku. ape yg ada dengan mukabuku tu? tak tahu jgak. yg pasti sangat addictive. wahhh!~ macam dadah sudahhh :D seperti biase, hari i baru je bermula tak sampai 1 jam. hehe. baru je bangun tadi, dalam pkol 4 lebih ^_^v pagi tadi, sebenarnya tertido. menghadap laptop. tengah blogwalking time tu :) lepas tu, tadi i bangun, twos sambung blogwalking. HAHA. meera sudah merenggg~ lepas tu, tibe tibe rasa lapa. hehe. pegy cuci muke and kumur kumur, twos melantak. ngee~ pengotorlahh. yikess! makan 2,3 suap pon da ta larat :( tapii.. kina paksa i makan sampai abess T__T ta mampu. i buang aja. HAHA. dan kini, menghadap laptop kembali.
mandi?? nanti kejap ye. hihi.

5 comments:

gadisBunga said...

adat la student. kuikuikui...

Suaida said...

huhu... dr zaman skolah dulu lg kau cmni...kih3
[pndai2 aku je kn.. ;p ]

liyanaZainal said...

meera ! indu idop nan kaw tyme final cm nyh. HAHA;p
kitelah org yg akn menerangi dorm nyh kan. HAHA;p

Meera said...

betol betol :)

Meera said...

@sue : hehe. mse skola mana ade mukabuku lagi. tpu je kau ni :D :D
@yana : HAHA. so, ameklahh final dkt melaka. *meera gile :D:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...