Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Saturday, October 30, 2010

salah satu benda yg i tak suka kat lelaki

lelaki.. tak kira lah kawan ke, boifren ke.. sape sape ke. sama jelahh. antara u all, tak banyak perbezaan 
( sorry pada yg tak puas hati, ni dr perception i, this is my surrounding)
U all suke bagi harapan.
tak salah na bagi harapan, tapi jangan beriya sangat, tapi last last tak jadi.
bila orang yg i sayang, bagi i harapan untuk something..
even i cakap i takkan berharap sangat, dalam hati, Tuhan je yang tau
(this is my mistake)
u all plan macam macam, nampak macam jadi.
tup tup! last minit.. CANCEL!
for some other 'reasonable' reasons..

u all tau tak betapa kecewa nya seorang perempuan u wat cmtu.
better kalau plan pape, dont tell lahh.
make it a surprise.. just dont give us hope.
what u all can do are just say sorry sorry sorry.
and suro i phm keadaan u. yes.
how simple is that?
so, agak agak boys out there pena wat cmni..
jgn lah wat lagi. benci tau ta.
saket ati.
fahamlah siket perasaan us girls yg memang semulajadi mcm ni.
bye.

8 comments:

zikeryhassan said...

sometimes salah paham je.

Natasha Rosli said...

betul sangat!
huh, pernah terkena!

Meera said...

@zikery : macam mana pla bole jd sala phm ?

Meera said...

@natasha : boys sama je kn kn ??

Qaseh dalia adelia said...

assalamualaikum anak2..hek2..biaselah sebenarnye harapan tu untuk emenyedapkan hati kite je..kdg2 kite gurl pun nak satu kepastian kan..emmm tp jgn teralu menaruh harapan nnt kecewa kita yg sengsara

liyanaZainal said...

meera, post nyh tok aku ta ? hee~

Meera said...

@dalia : wslm mak :D betol. kita gals senang menaruh harapan. sebab tula senang kecewa. lelaki kan suke kecewa kan kite :p

Meera said...

@yana : apsal pla tok kau? ni utk sume :D sempena ape yg aref wat kt aku :((((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...