Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Friday, April 30, 2010

seluar panjangggg & "@!^#%" panjang.. oopsss!

Cerite ni pasal 1 couple di sebuah kampung.. setiap malam, si bf akan datang lepak kat rumah si gf. tapi dengan sempoi je pakai kain pelekat. almaklumla, orang kampung (xtahula kalau orang kampung sekarang). satu malam, semase menghantar si bf ke luar rumah ( bf die da nak balek)..

gf : abang, laen kali datang pakaila seluar..
bf : kenapa?
gf : xsopanla depan mak abah pakai kaen pelekat je
bf : haa.. yela. laen kali abang pakai seluar

kemudian, si bf membeli kaen untuk dibuat seluar panjang lalu dihantar ke kedai untuk dijahit. keesokan harinye, bf datang lagi ke kedai tersebut untuk mengambil seluar yg da siap dijahit.

bf : terime kasih ye kak
tukang jahit : sama2. ni kaen lebihannye.. ade 1/2 meter lagi. bawa balek
bf : oh, oke2.
 
malam tu, si bf hendak ke rumah gf nye lagi. kali ni die datang berseluar panjang. tapi, die menyarungkan kaen pelekat di luar kerana nak buat surprise untuk gf nye. dalam perjalanan, bf singgah kat petronas jap nak g toilet. akibat tak biase pakai seluar, die menanggalkan seluarnye. malangnye, disebabkan terkejar-kejar, die terlupe untuk menyarungkan seluarnye terlebih dahulu dan terus ke rumah gf nye dengan berkaen pelekat.

gf : eh abang! kn sy da cakap jgn pakai kaen pelekat lagi.
bf : (tersenyum lebar lalu mengangkat kaen pelekatnye) abang da beli seluar panjang da..
gf : wahhh! panjangnyeee bang!
bf : memangla, ade lagi 1/2 meter kat rumah.

p/s: untung ke gf nye? hahaha! :D *gile sekejap*

12 comments:

Wan Zhafri said...

HAHA..luccciiahh..
monyon pny bf!ahhaha

hiro said...

sengal.

Meera said...

wan zafri : mane ade lucahla. i xmasokkan entry lucah2 dlm blog i :)
btw, monyon??

Meera said...

hiro: u jgn smpai macam ni oke :p

onez said...

hehe..monyon = idiot ;P

Meera said...

wahhh! bahase baru ea?>.<

Aidi-Safuan said...

tak paham la. kan ke seluar bf tadi terlupa nak sarungkan kain pelekat. tapi nape gf tuh cakap seluar dier panjang?

Meera said...

adeih.! u nie. gf die bukan ckp pasal seluar die yg pjg. bace balek

Aidi-Safuan said...

la, dah tuh gf dier cakap pasal ape yang panjang? dah baca banyak kali da nih.. tak paham gak... :(

Meera said...

adeih! u na kne nie.
pending yg melampau or what??
u saje na suro i gtaw kn3??
>.<
tana jwb. bace byk2 kaly smpai u dpt jwpn sndiri

Aidi-Safuan said...

still tak paham ape yang panjang selain seluar. so how?

Meera said...

haha :D dushh3!!
ngenggg~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...