Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Tuesday, August 17, 2010

biskut, biscuit, kuih muih raya.

u all semua sedar tak???
sedar ke tidak??
hihi..
da seminggu kita puasa.
macam macam dugaan dah i tempuh. yela, syaitan memang kena gari. tetapi nafsu masih bermaharajalela dalam diri i ni. hehe.. raya tinggal lebih kurang 3 minggu je lagi. baju raya sepasang pun belum beli =( kasut sudah. tetapi macam tak jadi je nak beraya guna kasut tu. nak kena beli kasut lain la nampaknya. * nak kena bodek mama ni.cerita pasal raya. i sudah tak sabar nak bertandang rumah sedara mara i. yeehuu~ *actually tak tahu lagi tahun ni beraya rumah diorang ke tak T___T i nak makan biskut biskut raya!! so, semua rumah yang bakal i datang, sila sediakan i biskut biskut yang i listkan ni ehhh.. kalau takde, i balik! haha.

almond london
paling wajib sebab i paling suka ni :)
nak badam sebiji oke kat dalam tu.


tat nenas.
ini pun dalam senarai wajib.
tepung biar rapuh sikit.
jem die bagi kenyal kenyal sikit tahu?
baru sedapp.

cornflakes cokelat.
wahh! balang ni i selalu kosong kn :p
jangan sampai masuk angin ehh.? tak sedap nanti.


elmond nest.
ta pernah rasa. tapi tengok macam sedap.
wahh! sediakan i ini juga ye :)

cheese tart.
yeahh! this one is marvelous. auwww =)

roda impian.
betul ke nama dia? hmm.
suke sebab cokelat kat dalam dia tu. hmmm. yummy :)

rumah you all tak sediakan semua ini ke?? oke, tak nak datang. hmm.. ehh! takpe. kalau takde ni pun, dah memadai you all sedia kan i ferrero rocher. sedap juga :)

2 comments:

ken said...

saya love almond london! =D

Meera said...

wahh! sama la kita :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...