Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Friday, August 27, 2010

hari kemerdekaan, 31 ogos.


31 OGOS sudah hampir tiba kawan kawan :)

ape yg korang fikir? cuti?? ke erti sebenar kemerdekaan?



macam %&!*# je ! berani sangat bakar bendera negara sendiri.
bakar la diri sendiri dulu. LOSER punya budak. tutup muka pula tu.
ish ish..
(cerita lama, tapi i tetap sakit hati dengan org macam ni, patot buang negara je kot?? )



i rasa semua orang lupa, apa pon, inilah negara kita. tanah tumpah nya darah kita masa lahir dulu. kenapa perlu khianat negara sendiri. cuba letak diri di tempat pemimpin. semua benda kita nak handle.. tanggungjawab besar. bagila support, bukan hentam lagi. negara adalah tempat kita berlindung. bayangkan kalau kita lahir di palestin? afghanistan? x pernah ke korang terfikir semua ni?



latest isu pasal jalur gemilang dibakar di indonesia. first, i nak minta maaf kepada rakan rakan blogger dari indonesia. ini bukan untuk apa apa. perlu ke dihina sampai begini? pernah ke kes bendera indonesia dibakar oleh rakyat malaysia ? ( let me know if ada) sepatutnya, kita saudara seislam tidak bermusuhan. apa lagi yang orang islam ada selaen negara ? walau apa pun yang jadi, perlulah diselesaikan dengan cara yang terbaik dan bukan dengan melontar najis or bakar bendera. mahu ke terjadinya perang antara saudara seislam?



SELAMAT HARI KEMERDEKAAN MALAYSIA ! XD

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...