Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Monday, November 1, 2010

25 random things about MEERA

mula mula sekali, tenkiu sesangat kat EYKA ELISHA dan KILA ye sebab bermurah hati tag kat i. i jawab sekali jelah ye. kalau tak, mampos i na bagi 50 :D lets check out ape yg ditag oleh mereka ni.


Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you. If I tag you, its because I want to know more about you :D

haihh!~ paper researh methodology semalam pon tak banyak mcm ni tau. 25 benda? apelah yg i ada ekk? huhu. try try try-ingg.


1. nama i bermula dengan RAJA. tapi i tak pernah suka. kalau bole nak buang dari IC.
2. sangat gila dan addicted dengan color PINK. i wish i could color the world pink (teruja japp)
3. sangat GEDIKK! ramai da yg cakap i gedik. sobseb T__T
4. fotogenik. hmm~ ramai yg cakap i cantik dalam pic je. kat luwa, haihh~
5. perlu dilayan sntiasa. i sgt suka perhatian. tapi dr org yg i syg je oke.. bukan jenis yg suke mencapub tu. huhu
6. gile camera. yes! sekali amek gmbr, bole beratus :D
7. suka wat keje last minit. oke, yg ni mmg talei na cakap ape. nsht la mcm mana pon, mmg mcm ni :p
8. tasuke mandi!! hee. susa na cakap. tapi kalau da masuk bilik mandi uw, tana kuwa da. hihi
9. manja? yup. sume gals mcm ni kn? tp i ketara siket kot. mcm org ta cukup kasih syg gitu. hehe. byg kan, waiter kedai mkn pon bole tego i manja. pdhl, ta pena borak nan die pon. cume order mknn je. huhu
10. ta rety na berjiwang dgn bf. hee~ g pon i tapena dpt bf yg jiwang. naseb baek :D
11. gile askem. weh! ajak i dating, jgn lupe belikan i mcflurry oreo oke <3
12. sporting abes. hiihi. ikot mood. kalau ade mood, u all cite je pape dgn i, i lyn~
13. tasuke lelaki yg desperate na gf. hmm.
14. tade lesen langsung. huu~ cuak lah na try.
15. takot naek moto. oke, na ajak i dating, bawak kete oke. or.. naek public trnsport. better dr naek moto.
16. gila dgn cherrypie. yeahh. cherrypie tu lappy i :D klw die tade, i maty T__T
17. na own sebuah spa nanti. tak tahu kenapa. interested. makan gaji smpai bila na kaya kan kan? :D
18. ta suke shopping dgn guys. hei! ta sama lah care kite shopping. shuh!
19. memasak, oh no! sorry!
20. suke bau MOHD SYAFIQ. hee. actually bau perfume dia :D :D bole wat stim gitu. hehe
21. kalau syg org, akan syg smpai org tu dump saya. lepas tu, akan bertuka jadi benci. huu~
22. pendendam. oke. i admit. sape cari pasal dgn i, one day i akan balas. indirectly tanpa korg sedar yg aku balas sebab kau pena wat aku dulu. haha. puas doe! sebab tu korg perasan ayat ayat aku yg mcm da dicampur dgn wasabi tu kn (utk mmbr2 yg kenal aku)
23. senang nangis. huhu~ even korg tapena nmpk, tp i sgt mudah nanges. tgok cite happy ending pon bole nanges. tp kbykn nya, i tahan :p
24. benci study!
25. benci dgn orang nama ni (the most hated) afiz, aed, deinz, jas. yes korang! (tana bg nama peno, kunk ade yg kenal pla) aku benci sampai mati.

hm. at last.. ade la jgak idea kan na tulis ape. so skunk na tag kat korang korang ni pla. 25 uw. ramainya =(
(amek kat cb jela, hee)

| lily | princess | biskut | bardbahtiar | murni | madihah | dzul | princess | fickry | yanie | tyra | cyida | fiq | kakngah | ladymia | burp | han | dalia | silah | yana | fath | pn ros | sue | touya | eykin |

11 comments:

si biskut said...

hahaha...meera,camner ek nak stritpowad.B4 that thanx a lot tag Bisk.Yg sbnrnya bisk lum penah lagi buat entry cmni..mgkin tak reti kot..hehe

Meera said...

hee :) try jela. it's oke. i pon maen tag je tadi

missrivebell mumun said...

blogwalk

Sca Ndx said...

Raja is a great name, baru macam berkuasa :)

Qaseh dalia adelia said...

thanx tag meEra tp dalia dah bUat dah tag ni hehe tgk pOst2 terdahUlu..anyway thanx dear :)

HaNTwO said...

mekasih tag pokcik...tapi pokcik ni memang paling malas skali dalam arena tag mentag ni hehehe..

Meera said...

@missrivebell mumun, thx for coming :)

Meera said...

@sca ndx, HAHA. not for me :)

Meera said...

@qaseh and han, LOL. its okey. i just amek yg ade kt shoutbox je :)

Mardhiah said...

the truth revealed... ngeeee

Meera said...

haha. just a little :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...