Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Monday, November 1, 2010

american pie lucah eh


pernah tak tengok cerita american pie ? tak kisah lah yang mana mana. hmm. apa pendapat u all bagi cerita cerita dia? hee~ 
i tak tahulahhkan. tapi kalau antara member2 i. dengar je american pie, "ee! lucah!" haha. yg lelaki pon akan pelik kalau i cakap i nga tengok cite ni. tapi yg rapat dgn i, tak lah. hee. apa apa jela.
bagi i, oke je cite ni, i suke tengok :D :D gelegat dorg tu best. and i paling suke otai stifler dorang. dari yang first sampai lah yg ke8 ni. huu~ check this stifler family.
suke yg ni sebab sangat sweet muke dia :D
ini sangat otai. haha.
haihh~ encem :D

i rasa i tau kenapa dorang cakap cite ni lucah.. hihi. sape yg x pernah tgok, tgoklahh ni.
just look at the ladies :) terlupe pakai bra kot.
wohh! ini yg ke 5. name pon naked mile, memang dorang naked betol2 wohh.
uish! dasat 0.o *kecikan pic* talei besa2
ini pon sama. isk!

tapi, disebalik jalan cerita dorang mcm tu, i rasa ade benda yg kita bole belaja. korang akan nampak yg masing masing nak buang title virgin tu dalam idop dorang. sampai macam sangap nak buat se* tu.. at the end of each american pie movie ni, mesti budak budak ni akan learn something :) so, takde lah teruk sgt cite ni.

6 comments:

pN.rOs said...

tp 1 kena ingat...
stiap muvi dorg semua ada maksud tersirat.. hati2 bila tonton

si biskut said...

aku pon dah tengok sequel citer nie sampai abih...takde aper yg kita leh pelajari dr muvie nie..serius beb,sumer ttg keruntuhan akhlak teenagers barat.lawak memang lawak..

gadisBunga said...

chick flick movies biasanya mmg mcm ni. sebab target audience dia adalah budak2 muda remaja yg masih virgin. tak kire lelaki or perempuan. lepas tgk mesti ada rasa nak cuba kan? itu je agenda diorg.

Meera said...

@ pn ros : yeahh. betol betol. movie movie cmni kalau tok cuci mata je bole lahh :D kalau na tiru gaya dorang, haihh~ minta jao

Meera said...

@ biskut : yala~ lebih kepada lucah aje kn. lawak pon lawak lucah :D

Meera said...

@ gadisbunga : betol jgak. bdk2 remaja sng tpengaruh. bile tgok msti dorg na try aje :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...