Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Tuesday, May 17, 2011

blog readers


first and foremost, thanks to all yang sudi baca entry merepek i. and sudi folo blog i ni. 

oke. ape tujuan kita folo blog orang ea? sebab blog orang tu best and interesting tok dibaca lagi. kan? supposely ini lah function follower. am i right? kalau salah, soryy. hehe :p tapi, sebagai tanda penghargaan, selalunya, i akan folo balik orang yg folo blog i. (actually follower yg i perasan jela and yg tglkan dkt shoutmix je. hehe) so, kalau korang perasan, ade blogger yg ta pun folo korang tapi cakap kat shoutmix, 'da folo u folo me back oke'

duh! i bukan nak cakap ape. i takesa pun berapa orang follow blog i ni sebab i tawu tahap mane i pandai membebel and i pon blogging just for my self-satisfation. ade follower tu satu bonus :) (again, THANK YOU pd u all) tapi, perlu ke blogger blogger tu buat macam ni semata mata nak ramaikan follower dorang? haiyaa~ tak baik la wat macam tu :)

folo jela betol betol oke. jangan just cakap cmtu sebab nak dorang folo u all ^_^

4 comments:

Syuxer said...

sama2 awk..saya follow je untuk merapatkan silaturahim..tpi bukan men follow2 gitu je..:0

mykhalis said...

yupp..biarlah mereka yang follow kita kerana ikhlas..kan?

Meera said...

@syuxer : huhu. tenkiu :)

Meera said...

@mykhalis : betol betol. bukan sbb na tmbh list follower

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...