Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Monday, May 16, 2011

menanti yang tak pasti



tahu ke tak? menanti sesuatu yang tak pasti itu something yang menyiksakan? bukan kita tak sanggup menunggu dengan setia. tapi hati ni takde lah kebal mana nak tunggu lama lama last last kecewa. bukan memaksa untuk bagi jawapan. hati dan perasaan tak bole dipaksa. cuma, jangan bagi harapan kalau tahu at the end jawapan nya NO. bayangkan kita kat tempat orang yang menanti tu, tersiksa T_T tolong oke. lepas ni, kalau orang yang menunggu korang tu nak pergi, nak bagi peluang diri dia tok happy semula, benarkan oke. jangan dorang nak pergi, korang tarik balik. jangan sebabkan ego and diri korang tu, korang biar mereka mengejar korang. sesungguhnya, amat lah terseksa, sekian :p

4 comments:

ghost writer said...

dah pernah alaminya ker meera?

mykhalis said...

jgn terlalu memegang keegoan.. nnt terduduk kemaluan..

Meera said...

@ghostwriter : maybe :)

Meera said...

@mykhalis : yup2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...