Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Saturday, May 21, 2011

roti canai mamak

tengok pic atas ni!
tengok lagi sekali!! benci kan? 
abes terliur liur tawu.
grrr.

oke. kenapa i wat entry pasal roti canai ni.?
huhu. meh sini dengar bace cite.

pada suatu hari, tak jauh dari bandar Melaka. ta jauh dari pantai. terletaknya, sebuah restoran mamak.. (tet! sebenarnya, i tak tahu pun lokasi) cerita ni diceritakan oleh member i, tika namanya (die suro i letak name die, budget bole feymes) pacek kepada macek die, pergi makan kat kedai mamak. yang mana 1 i tak tahu tp kat melaka la kan. and then die tak tahan na cincing, die pon pergi la toilet mamak tu. nak tahu ta.. die nampak mamak tu uli tepung roti canai tu banyak banyak gune kaki T_T paham ta? PIJAK PIJAK je. ee..! jijik betol bile i dengar cite tu. tak pasti kesahihan nya sebab takde bahan bukti yg kukuh untuk memenjarakan mamak tersebut. tapi yang pasti, i tana makan mamak lagi da. sekian. terima kasih kepada mamak sebab wat i tana makan kat mamak lagi da! :)

12 comments:

ticnube said...

siriyesss i mmg x lalu nak makan kedai mamak.. gile geli...

Meera said...

kan? sedap tapi pengotor.!

alif haris said...

eh wah mkanan feveret larh .. arghh lapa2 .. HuHu

**::CIKNUURUL::** said...

eeeeee,siyesly??,.takmo mkn lg dh,..eeeeeeeeeee,pengotor!,.yekk!,.

FarhanahAdzlan said...

ni membuatkan aq xnak gi kdai mamak lagi..haha..:)

mykhalis said...

sampai guna kaki???biau betul??

saya budak kecik said...

sblom ni pun i ada dgr gak sal bnda nie .. tp xmusthil bnda ni btol kn .. nsib i mmg xska mkn kdai mamak ..

Meera said...

@alif haris : sedap kan! i suke roti canai cheese :)

Meera said...

@cik nuurul, betolla kut. i dgar cite org je ni

Meera said...

@farhanahadzlan :haha. me too :) gelik da

Meera said...

@mykhalis : yup yup. ikut yg mmbr i cite tu la

Meera said...

@saya budak kecik : huhu. kalau betol, MasyaAllah. ntah2 i pena makan :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...