Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Wednesday, May 25, 2011

sebentar melayan hati

oke! baca tajuk je da sah sah entry ni nak jiwang kan?
yes. memang pun. 
pernah ta korang :

1 ) kejar seseorang ?
2 ) runtuhkan segala dinding ego , malu , untuk seseorang ?
3 ) berubah demi seseorang ?
4 ) sayang seseorang tu tanpe kira rupa, harta, kerjaya, asal usul ?
5 ) sanggup buat ape saje yg korang mampu demi dia?

oke. i baru je alami semua ni. before this, i pentingkan ego sangat sangat. i takan cari lelaki tu even i syg die. i pilih rupa (just for fun). and then i kenal dgn sorang laki yg buat i buat 5 benda yg i list kan kat atas ni. mak aihh susahnya la kan. bukan susah, senang je sebenarnya. terasa lebih matang dalam menyayangi orang. tapi perit lah sesangat jika kes tu bertepuk sebelah tangan T_T huh. so, bukan kah lebih elok jika SINGLE je? tanpa ade pape perasaan dekat mana mana lelaki? tapi, lelaki tu selalu buat i ta bole na pergi dari dia. memang kalau bole i taknak pergi pun. for me, die la yg the best. lagi pon, i da malas nak memilih lagi da. mls na kenal hati budi org lain. kenal kenal ape sumelahh. tapi, mcm i ckp tadi, tepuk sebelah tangan ni memang perit! jadi, ape yg patut i buat? huhu.

6 comments:

Obat Sakit 2011 said...

berubah untuk seseorang
ya pastilah akan dilakukan agar lebih baik gan

mykhalis said...

bila dah sayang kita akn berlajar berkorban

alif haris said...

jadi as da conclusion single is btter kan ? hehe

Meera said...

@obat sakit : betol betol. asal ke arah kebaikkan :)

Meera said...

@mykhalis : tgu utk dihargai je kan?

Meera said...

@alif haris : ta bape na better sgt la :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...