Member Blog-ingg

Fb-ingg , do add me oke :)

Wednesday, May 18, 2011

oh bunga!


rasa tenang tak kalau tengok bunga? i tanya kat perempuan je. lelaki mesti tak rasa pape kan? hihi ;p kalau kat malaysia ade musim spring, i la orang paling hepi. mesti hari hari na amek gambar. tett! ce tengok pic ni.
imagine i kat tengah tengah tu. whoaa!! dari ta cantik, bole jadi cantik pic ni . hihi. oke, sorry perasan japp! ^_^
aduhaii~ naseb lah i tade boifren. kalau ta i na minta die belikan i sejambak bunga sekarang juga. hm, otak macam sesaklah sekarang. maybe bunga bole bagi i ketenangan siket :)
sweet kan? tasuke yg merah tu.
huhu. oke. bermimpi la ye meera. kau tade boifren sekarang ni :)




12 comments:

alif haris said...

tak suke warne merah ke ? hehe

Meera said...

bukan. ros je tasuke kale merah :)

alif haris said...

ouh why ?? kan shanteek tue ~

yaya said...

meera jiwg!
busuk btol!

mykhalis said...

wanita memang lemah dengan bunga..masih lagi jadi mesteri alam..kenapa ek?

Meera said...

@alif haris : memangla cntik. ee! ta minat!

Meera said...

@yaya : hee. ni jiwang ke?

Meera said...

@mykhalis : weird. i pun tataw sbnrnye. dlu ta heran pun dgn bunga. skrg baru nmpk sentimental value die :p

alif haris said...

meera .. haha .. ngaku ia cantik tapi ta minat .. pelik ~ or ade kenangan pahit disebalik bunga ros merah tu ?hehe

Meera said...

eleh. mana ade lahh. ee! ta main la kenangan2 ni

alif haris said...

haha ta main konon .. padahal dlm hati ade taman .. :p

Meera said...

tade taman taman ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...